Daihatsu Service

Het voordeel van onderhoud bij Daihatsu Service Dealer Kreijne

Daihatsu Service Dealer Kreijne in Amersfoort is de beste plaats voor onderhoud, reparatie en vragen over Daihatsu en de modellen. De dealer heeft alle knowhow van zowel de laatste generatie als de oudere Daihatsu’s. De monteurs zijn speciaal opgeleid en beschikken over de juiste gereedschappen om uw auto te onderhouden.

Om uw Daihatsu in topconditie te houden is het fabrieksvoorschrift dat deze minimaal 1 x per jaar* voor onderhoud naar de Daihatsu-dealer komt. Ook als u minder, of veel minder dan 15.000 kilometer per jaar rijdt.

* Voor auto’s die meer dan 15.000 kilometer per jaar rijden is het fabrieksvoorschrift elke 15.000 kilometer een onderhoudsbeurt.

Onderhoud op maat

Als u uw auto bij ons brengt voor onderhoud wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. Wij zullen in overleg met u een advies geven voor het meest optimale onderhoud. Helemaal afgestemd op uw persoonlijk gebruik van de auto. Het Daihatsu onderhoudsschema is natuurlijk altijd het uitgangspunt van dit advies. Mocht tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt blijken dat een aanvullende reparatie noodzakelijk is, bijv. het vervangen van remblokken of uitlaat dan wordt er, indien gewenst, contact met u opgenomen. De dealer informeert u over de noodzaak en de kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Er is natuurlijk nog een belangrijke reden om voor de officiële dealer te kiezen wanneer uw Daihatsu aan onderhoud of reparatie toe is: U bent verzekerd van originele Daihatsu-onderdelen en de deskundigheid van de Daihatsu-technicus.

Alle voordelen op een rij:

  •     Onderhoud op maat
  •     Duidelijke afspraken vooraf
  •     Altijd de beste service
  •     Het juiste onderhoud voor uw auto
  •     Onderhoud door Daihatsu technici
  •     Gebruik van originele Daihatsu-onderdelen
  •     Mogelijkheid om tegen zeer gunstige voorwaarden uw Daihatsu te voorzien van Daihatsu Pech Hulp.

Onderhoudsschema


Bekijk eenvoudig waar uw Daihatsu aan toe is in het onderhoudsschema.
Onderhoudschema